Carpe Diem massage
Voetreflexologie
Algemene massages

 

VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie €45,00

Relaxatie, opheffen blokkades in het lichaam & opbouw van het immuunsysteem.
Kennismaking met deze massage €25,00
Eerste keer (ongeveer 2 u.) €80,00
10 sessies €400,00


Voetreflexologie is een natuurlijke, eenvoudige, aangename en preventieve behandeling. Het onderhoudt de energiedoorstroming die we allen nodig hebben om ons lichaam gezond te houden. Bij ziekte treden er blokkades op in de energiebanen. Ziekte wordt de dag van vandaag veelal veroorzaakt door stress of spanningen. En maar weinigen onder ons hebben daar geen last van.

Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen of reflexzones op o.a. de oren, handen en voeten. Bij massage van of druk op deze zones, worden zenuwimpulsen opgewekt naar een bepaald orgaan dat terug in evenwicht gebracht wordt. De energieblokkade kan op die manier worden opgeheven. De energie kan weer overal naar toe stromen, alle organen krijgen weer meer zuurstof en zo kan het lichaam zichzelf herstellen. Voetreflexologie mag je niet zien als een geneeswijze. Het brengt het lichaam in harmonie en het werkt relaxerend, zodoende verhoogt het zelfgenezend vermogen en wordt het immuunsysteem versterkt. Bepaalde klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Wil je een vriend een gezond geschenk aanbieden? Wil je op een bewuste en natuurlijke wijze aan jouw gezondheid werken? Nieuwe energie nodig? Misschien is voetreflexologie wel iets voor jou. Eén behandeling per maand is voldoende als preventieve werking.


VOORKOMEN IS IMMERS BETER DAN GENEZEN